Alarm & Service

Multi Split 60x60 Himlingskassett

Panasonic Multi split - flere innedeler til en utedel gir deg mange muligheter!

Et bredt utvalg av muligheter som enkelt kan tilpasses ditt behov.

Denne Multi Split modellen er spesielt utviklet for bruk i hjem, kontorer, butikker og restauranter. Kassetten passer perfekt inn i himlingssystemer på 60×60.

Panasonic tilbyr den beste løsningen for å oppnå de beste temperaturene i hjemmet eller på kontoret. Multi Split varmepumpene produserer de høyeste nivåene av komfort med en meget lav energikostnad og skaper sunn luft uten bakterier, virus og pollen.

Hver utendørsenhet har en grense for antall tilkoblede innendørsenhet, avhengig av antall porter (rom). For å finne den riktige kombinasjonen legger man til kapasitetsindeksen (kW) for hver innendørsenhet man ønsker å koble til. Vi hjelper deg med utregningen!

For maksimal fleksibilitet og tilpassing er Multi Split svaret

Multisystemene til Panasonic er det beste valget for å gjøre hele hjemmet eller kontoret komfortabelt. En kompakt enhet kan tilkobles inntil fem innendørsenheter, som sparer plass på utsiden av bygget. 

Hvert rom får uavhengig betjening slik at brukere i rommet får presis temperaturstyring og energibesparelser når rommet ikke er i bruk. 

VARMEPUMPE UTVALG MULTI SPLIT

TZ Multi Kompakt Stil

Panasonic Free Multi 
R32  /  WIFI  /  A+++

Z Multi

Panasonic Free Multi 
R32  /  WIFI  /  A+++

Icebreaker Floor 6.2

Panasonic Free Multi / luft til luft
R32  /  A+++  /  Klargjort for WIFI   /  Nanoe X  /  Smart design

Kontakt oss for gratis befaring