Alarm & Service

Panasonic Icebreaker Floor

Gulvmodell bygget for norden i et smart design

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25 grader.

Det smidige designet gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt.

Vi tilbyr også rentefri nedbetaling over 24 mnd. via Resurs Bank

Friskt inneklima året rundt med Nanoe X

Nanoe X er basert på nanoteknologi som er automatiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling og filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier som sopp, pollen, virus og sigarettrøyk. 
 

Lett å integrere i hjemmet

Floor er utviklet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges helt eller delvis inn i vegg.

WIFI Styring

Icebreaker Floor er kompatibel med WIFI og dersom du kobler til WIFI-kit kan varmepumpen enkelt kobles opp mot WIFI. Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.
 

Kontakt oss for gratis befaring