Alarm & Service

Panasonic Icebreaker Premium

Toppmodellen

Icebreaker Premium er trolig den råeste varmepumpen lagd for nordisk klima noensinne! Premium er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperaturer helt ned til -35°C.

På grunn av varmekapasitet, behagelig kjøling og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin vil varmepumpen gi jevn varme hele året uavhengig av klimaet der du bor.

I tillegg til tak på utedelen og montering er også dette inkludert:

 • Bluefin anti korrosjons belegg
 • Klimaekspertenes varmepumpetak
 • X-Scent Air Refresher + 2 års forbruk
 • X-Active Carbon Filter + 2 års forbruk av filter
 • Sparelua
 • Sparestrømpa
 • Standard montering* av F-GASS sertifisert Klimaekspert

Vi tilbyr også rentefri nedbetaling over 24 mnd. via Resurs Bank.

NYHET FRA PANASONIC

 • Bluefin: Anti-korrosjon gir bedre avising, lenger levetid og bedre ytelser i norsk kystklima med høy luftfuktighet og saltholdig luft
 • Nanoe-X: nyeste og enda bedre utgave av Panasonics patenterte luftfilter
 • R32: Bedre ytelser og 1000 kr lavere gassgebyr
 • 7,3kW varmeeffekt
 • Helt nytt design i matt, diskret finish, perfekt for norske hjem
 • Panasonic Cloud innebygget Wifi-styring med flere muligheter
 • 4,5kW ved -15°C og 3,2kW ved -25°C

ICEBREAKER er Panasonics nyeste og trolig den beste nordiske varmepumpen som noensinne er konstruert! Icebreaker modellen er effektiv og pålitelig, selv ved utendørstemperaturer så lave som -35°C.

4,6kW varme ved -15°C ● SCOP 5,4 ● Maks luftsirkulasjon 936 m3/time

Effektiv komfort og ren luft hele året! Panasonic Icebreaker er effektiv og pålitelig, selv ved utendørstemperaturer så lave som -35°C

Høy energieffektivitetsklasse (A+++)

Panasonic har sammen med Kinnan og nå Klimaekspertene vært en pioner på det nordiske varmepumpemarkedet siden 1988. Gjennom årene har vi sammen utviklet og perfeksjonert varmepumpen for de nordiske forholdene vi bor i. Det gir deg nå den kanskje beste varmepumpen noensinne. Med ekstra høy varmeeffekt, energieffektivitet og energisparing. 

*-35°C testet av DPI, et uavhengig testlabratorium, i samsvar med EN 14511:2013, denne temperaturen garanteres ikke av fabrikken.

Alltid frisk og ren luft med nanoe-X 

nanoe-X med nanoteknologi – automatiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling. Filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier (bakterier, sopp, pollen, virus og sigarettrøyk). Den nyutviklede nanoe-X enheten produserer 10 ganger så mange OH-radikaler (4800 milliarder) som en vanlig nanoe-enhet. 

Kan gi 5,38 ganger mer varme med samme forbruk som en elektrisk ovn

Varmepumpen henter varmeenergi fra uteluften og omvandler det til varme inne, i tillegg til å gi deg mye mer varmeenergi enn den bruker i strøm. Enkelt fortalt bruker den energi som en elektrisk ovn mens den varmer som fem. 

En viktig detalj som forandrer alt for oss i Norge

De fleste varmepumper leveres i dag med en radiator i utedelen som er lagd av ren aluminium. Aluminium korroderer raskt og får et hvitt belegg. Korrosjonen isolerer og kan raskt gi dårligere energioverføring fra uteluften. I dag er det kun Icebreaker som leveres med korrosjonsbeskyttelsen Bluefin, som gir mye lengre levetid og sørger for kontinuerlig varme/energi overføring som når varmepumpen er ny. Som bonus blir også de automatiske avrimingene enda mer effektive. 

Nye Panasonic Comfort Cloud innebygd

Med innebygd WIFI-styring kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett. Du får de samme funksjonene som hjemme mens du er på jobb eller reise: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du kan opprette nye og forskjellige brukere, for eksempel kan hvert barn styre hver sitt rom. Når det gjelder hus nummer to kan også kontrolleres via fjernstyring.

 

Kontakt oss for gratis befaring