Alarm & Service

Panasonic Multi Split

Multi Split varmepumper

Systemet Multi Split gjør det mulig å koble en utedel opp mot inntil fem innendørsenheter som sparer plassbehovet på utsiden av boligen din. Hvert rom med en innedel får uavhengig betjening slik at man får presis temperaturstyring og optimale energibesparelser når rommet ikke brukes. Hver utendørsenhet har en grense for antall tilkoblede innendørsenheter, avhengig av antall porter(rom). For å finne den riktige kombinasjonen legger man til kapasitetsindeksen (kW) for hver innendørsenhet man ønsker tilkoblet. 

Alarm & Service hjelper deg gjerne med utregningen og med å finne en løsning som passer til boligen din!

Kontakt oss for gratis befaring

Om Klimaekspertenes Multi Split modeller

Alle Klimaekspertens multi split varmepumper leveres av Panasonic. Panasonic varmepumper leveres med 10 års kompressorgaranti og er enkle å installere. Multi Split er det beste valget om du ønsker å gjøre hele hjemmet eller kontoret komfortabelt. En varmepumpe fra Panasonic skaper sunn luft uten virus, bakterier, pollen og lukt..

Alle Klimaeksperten installatører er F-GASS sertifiserte slik at du skal føle deg trygg og sikker på at du får et riktig installert produkt. Vi følger opp fra A til Å og hjelper med alt fra installasjon, spørsmål/svar samt service av varmepumpen når det er nødvendig.

Nå får du 7 års garantert trygghet når du handler varmepumpe hos Klimaekspertene!

7 års garantert trygghet gir deg erstatning ved uforutsette hendelser og maskinskade for år 6 og 7. Under hele perioden på 7 år gir trygghets garantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og snøstorm! 

Les mer om 7 års garantert trygghet her.

VARMEPUMPE UTVALG MULTI SPLIT

TZ Multi Kompakt Stil

Panasonic Free Multi 
R32  /  WIFI  /  A+++

Z Multi

Panasonic Free Multi 
R32  /  WIFI  /  A+++

Icebreaker Floor 6.2

Panasonic Free Multi / luft til luft
R32  /  A+++  /  Klargjort for WIFI   /  Nanoe X  /  Smart design

Multi Split Kassett 60x60

Panasonic Free Multi 
WIFI  /  A+++  /  Inverter  /  R32

Kontakt oss for gratis befaring